lunes, 2 de abril de 2018

2 d'abril: Dia mundial de l'autisme

L’autisme i les emocions


Avui és el dia mundial de l’autisme, un dia per tindre en compte a totes aquelles persones que entenen el món d’una manera diferent. Aquestes persones tan especials tenen les mateixes oportunitats que qualsevol altre. Per aquesta raó hem d’ajudar-los i respectar-los.

Com ja sabeu, la meua unitat didàctica tracta sobre les emocions i, això, té molt a vore amb l’autisme. Les persones amb TEA (Trastorn de l'Espectre Autista) tenen dificultats per a identificar les emocions dels altres. Això és perquè el seu cervell no pot “llegir” les expressions facials o els canvis de tonalitat de la veu. Però, amb la ajuda de les TICS podem facilitar-les la tasca. Gràcies a l’ús de pictogrames i activitats interactives podem apropar a la gent amb TEA a comprendre millor el món que ens envolta.

Per finalitzar, m’agradaria incloure en aquesta entrada del meu blog una pàgina web molt interesant on podem encontrar molts recursos relacionats amb el TEA com ara llibres, manuals de consulta i aplicacions molt interessants. Podeu accedir fent clic en la imatge.

 centre de recursos en trastorns de l'espectre autista

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.