martes, 3 de abril de 2018

Conte sobre les emocions

El monstre de colors



Aquest llibre de Anna Llenas és un clar exemple de conte per a treballar les emocions. Un monstre de colors que no sap que li passa però gràcies a la ajuda de la seua petita amiga podrà identificar totes les seues emocions i el seu color corresponent. 


A alegría la identifiquem amb el color groc. A més ens explica què passa quan estem feliços. Aquesta explicació facilita als alumnes la assimilació del concepte. 

La tristeza es representa amb el color blau. Ací a més d’explicar el sentiment li dóna als nens la manera de superar aquesta emoció amb la ajuda dels altres. 

La ràbia rotja, la por negra, la calma verda i l’amor rosa són les emocions que completen aquest llibre tan meravellós adaptat a la etapa d’Educació Infantil encara que també es pot treballar al primer cicle d’Educació Primària. 

Però a més de ser un conte molt divertit ens ofereix la possibilitat de preparar milions d’activitats referides a les emocions. 

En conclusió, El Monstre de colors és una eina per treballar les emocions amb els més petits d’una manera molt entretinguda.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.