lunes, 23 de abril de 2018

23 d'abril: Dia del llibre

Sant Jordi

Avui celebrem Sant Jordi, dia del llibre. Es típic d’aquest dia regalar llibres i rosses a tothom. Pot ser una mica difícil regalar una rossa cibernètica, per aquesta raó us recomane un llibre meravellós per regalar que serveix tant per als més petits com per als més majors: Emocionari.

Aquest llibre conté quaranta dos tipus diferents d’emocions com ara la ira, la tensió, l’orgull o vergonya. Gràcies a com les expliquen ajudem als nens a comprendre i gestionar de manera correcta totes les emocions que sentim.

A més, Palabras Aladas posa a la nostra disposició una guia d’explotació de la lectura perquè pares, mares i professors pugen aprofitar al màxim la lectura d’aquest llibre. També tenim l’opció de descarregar fitxes relacionades amb totes i cada una de les emocions que es presenten al llibre.

Resultado de imagen de emocionari conteEmocionari, un recurs molt útil i ple d’opcions per aquelles persones interessades en educar amb emoció les emocions. Un regal meravellós per aquest fantàstic dia de Sant Jordi on els carrers s’omplin d’històries fascinants.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.