martes, 1 de mayo de 2018

Mar Romera

Mar Romera i la Educació Emocional

Una de les expertes sobre l’educació emocional que tenim a Espanya actualment és Mar Romera. Ella remarca la importància d’educar emocionalment als xiquets des de petits. Però, aquesta educació emocional no ha de estar orientada a la cerca de la alegria sinó a viure totes les emocions. Les emocions són química que afecta al nostre cos i la dopamina, substància química que es produeix quan estem feliços, genera una gran dependència. Si no aconseguim estar feliços tot el temps el nostre món no té sentit. 

També destaca la importància d’oblidar els conceptes de emocions bones i emocions dolentes. Aquest tipus de noms fan que intentem evitar les emocions dolentes i això seria perdre una part de les nostres experiències. La millor diferenciació de emocions seria entre emocions agradables i desagradables. 

Finalment, Romera dona gran protagonisme a l’auto-concepte. Si ens coneixem a nosaltres mateixos i coneixem les nostres reaccions serem capaços d’aconseguir més coses. Perquè si no temin por a fallar, si coneixem les nostres limitacions podem arribar molt més lluny.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.