jueves, 3 de mayo de 2018

Cançons de les emocions

Una cançó per a cada emoció

Buscant cançons per treballar les emocions, he trobat un blog molt interessant que conté una cançó per cadascuna de les emocions. Aquest blog es diu Una Cançó per a cada emoció

El contingut que presenta aquest blog són cançons amb les seues partitures per conèixer la música de la cançó, la lletra i, en alguns cassos, també vídeos de las cançons. A més, la major part de les cançons que mostren són en català.

Segons gran quantitat d’estudis científics, les cançons són una meravellosa eina per aprendre coses noves ja que, els xiquets amb música poden memoritzar i aprendre més fàcilment gràcies a la melodia i la rima.

Un exemple de cançó per treballar el sentiment de la por és “El lleó no en fa por” . És una cançó molt senzilla per utilitzar-la a Educació Infantil. La lletra diu el següent:
El lleó no em fa por 
pam i pipa, pam i pipa. 
el lleó no em fa por 
perquè sóc bon caçador. 

Al matí vull sortir 
pam i pipa, pam i pipa. 
Al matí vull sortir 
i caçar-lo sota un pi. 

En un prat l´he trobat 
pam i pipa, pam i pipa. 
En un prat l´he trobat 
i el lleó m´ha mossegat!!! 

Nyam!! 

M’ha paregut un blog molt interessat perquè relaciona la meua unitat amb les cançons. A més, algunes d’aquestes cançons pertanyen a cançons tradicionals de la llengua. Això seria també un avantatge per introduir la cultura dins de la unitat didàctica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.