jueves, 3 de mayo de 2018

Una nova activitat sobre les emocions

Buscant activitats innovadores per treballar la temàtica de la meua unitat didàctica, he trobat una molt divertida per realitzar a l'aula gràcies a la pàgina de Mi Mamá Dice. Presenta moltes activitat diferents però, hi ha una que m'agradat moltíssim. L'activitat tracta de fer mímica per grups, representant una emoció. 

És molt important treballar amb activitats motivadores que ajuden als xiquests a centrar la seua atenció. Quan parlem d’emocions que són conceptes molt abstractes, la necessitat d’aquest tipus d’activitats augmenta. 

Aquesta activitat em pareix molt divertida per alumnes d'Educació Infantil. Els aprenents han de invertar-se una situació que els seus companys pugan relacionar amb una emoció. Per exemple, quan volem representar el sentiment de la tristesa, l’alumnat pot representar a un xiquet que esta jugant amb un joguet. De sobte, el jogues es trenca i el nen es posa a plorar. Posat el cas que els xiquets no sean capaços de inventar una situació, nosaltres els proposarem alguna per ajudar-los 

Espere que us haja agradat aquesta activitat tant com a mi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.