miércoles, 2 de mayo de 2018

Pel·lícula sobre les emocions

Una pel·lícula molt interesant per treballar les emocions a l’Educació Infantil és Del revés. Aquest film, classifica les emocions principals per colors. Joia és de color groc, Tristesa és color blau, Fàstic és relaciona amb el color verd, Ira és roig i, per últim, Por de color morat. 

Aquestes són les emocions de una xiqueta que es diu Riley. Joia s’encarrega d’organitzar tots els records de Riley. Però, la nena viu unes circumstàncies que afecten a l’equilibri de totes les seues emocions. Dins de la ment de Riley, que és on viuen Joia i el seus companys, tot comença a embolicar-se. Aquest embolic afecta a la vida de Riley que no entén què li està passant. 

Una pel·lícula que barreja el jo intern i el jo exterior de manera molt innovadora aquest tipus de temàtica. Apta tant per persones adultes com per xiquets que t’ajuda a entendre millor el que passa al nostre interior i a reflexionar sobre les reaccions dels més xicotets. Verdaderament, molt recomanable per una sessió de cinema en família.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.